Nutritious Korean Rice
grown by nature in 4 seasons
Korea has distinct four seasons: spring, summer, fall, and winter. Summer sunlight and abundant rainfall provide the optimal environment for producing good rice. The large daily temperature range in fall makes rice grains thicker and shiny, raise the taste even better. Korea’s cold winter create an environment that reduces pests and diseases and allows the soil to rest, enabling rice to be produced only once a year. This results in producing healthier and more nutritious rice than other countries.
사계절, 자연이 키운 영양만점 한국쌀!
한국은 봄, 여름, 가을, 겨울 4계절이 뚜렷합니다. 여름철의 햇빛과 풍부한 강수량은 좋은 쌀을 생산하기 위한 최적의 환경을 제공합니다. 가을의 큰 일교차는 쌀알을 굵고 윤기나게 만들어 밥맛을 더욱 훌륭하게 합니다. 한국의 추운 겨울은 병해충 발생을 줄이고 땅을 쉬게 하는 환경이 조성되어 1년에 한 번만 쌀을 생산함으로써 다른 나라에 비해 더욱 건강하고 영양가 높은 쌀을 생산할 수 있게 합니다.